Flexwerker

Geniet van flexibel werk  en snel geld.

Het flexwerken is de bakermat van Het Vrije Werken! Lang geleden konden meiden en knechten dagjes extra bijverdienen bij een andere boerenhoeve dan die waar ze hun vaste stek hadden.

Rood staat voor Direct. Als flexwerkende vrije werker ligt het initiatief om te werken bij jou, en doorgaans kan je dat per dag bepalen. Werk wanneer je zin en tijd hebt. Naast werkplezier gaat het natuurlijk om Direct Geld en Directe Inzet.

Vrije werker

De vrije werker: is flexibel en neemt deel in één of meer poules waarin werkaanbieders hun werkaanbod doen. Het voordeel van werken via een poule is dat meer mensen meer werk naar zich toe trekken en als je een keer niet wil of kan werken is er altijd wel iemand anders in de buurt die de aanboden dienst wel aanneemt. Bij dit snelle werk hoort natuurlijk ook snelle betaling; Werk Standby betaalt wekelijks en kan met sommige werkaanbieder directe betaling na het werk afspreken.

Werkaanbieder

De werkaanbieder: heeft regelmatig behoefte aan extra personeel en biedt dat aan via een poule van vrije werkers. In die poule zitten vrije werkers waarvan al bekend is dat ze het aangeboden werk kunnen uitvoeren, dus wie het eerst komt het eerst maalt en zo kunnen vrije werkers soms al binnen een uur ter plaatse zijn. Het is wel mogelijk om afspraken voor een week of zelfs enkele weken te maken, maar dan nog zal de planning flexibel blijven en mogen vrije werkers met elkaar wisselen.