Verzekerd freelancen

Geniet van de zelfstandigheid en vrijheid die Werk Standby aanbiedt.

Als Zelfstandige Professional werk je freelance en verzekerd, waarbij jouw vakmanschap leidend is en je je laat verlossen van de wettelijk verplichte administratie van een zelfstandige volgens de KvK. Jij bent een professioneel mens en om die kwaliteiten word je gevraagd.

Vrije werker 

De vrije werker: Je bepaalt meestal zelf je tarief of laat je door een broker introduceren wanneer de werkaanbieder daarvoor kiest. Om niet alsnog werknemer te worden verklaard in het kader van de Wet DBA laat je het proces van aanbod en acceptatie via de bemiddelingsprocessen van Werk Standby verlopen. Je houdt rekening met een vaste bemiddelingsfee voor de juridisch-administratieve verwerking van je werkafspraken en een standaard minimale verzekering tegen arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kan je tegen zeer betaalbare percentages je eigen sociale zekerheid verder uitbreiden, tot pensioen aan toe.Werkaanbieder

De werkaanbieder: heeft werkzaamheden te doen waar vakmensen voor nodig zijn. Vaak gaat het om (langere) projecten, maar het is ook mogelijk dat de vakmensen die je nodig hebt teveel op hun vrijheid gesteld zijn om een vaste baan te accepteren. Via Werk Standby is het mogelijk alle grenzen tussen uitzendkrachten, arbeidsmigranten, zzp’ers en vaster personeel op te heffen en voor iedereen een passende sociale zekerheid te regelen, behorende bij de intenties van de arbeidsrelatie. Veel werkaanbieders maken voor het vinden van hoog-gekwalificeerd personeel gebruik van gespecialiseerde brokers. Steeds meer brokers regelen hun zaken ook via Het Vrije Werken.