Medewerker bediening horeca

Als praktisch werk organisator houd jij je niet alleen bezig met onze klanten, maar ook met onze vrije werkers. Onze klanten hebben regelmatig nieuwe talenten nodig en klopt daarvoor bij jou aan. Logisch, want de talenten uit onze database zijn dé aanvulling voor zijn of haar team. Jij zorgt er in jouw regio voor dat alles een ‘perfecte’ match wordt met elkaar.

Enid van Leiden | enidvanleiden@devrijewerkers.nl | +31 85 222 9991

Klus omschrijving

Als praktisch werk organisator breng jij de bestaande en potentiële klanten vanuit jouw regio in kaart. De vraag van de klant weet je helder te krijgen en je denkt mee met de klant om tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen. Daarna ga jij actief op zoek naar kandidaten. Doordat je out of the box denkt, weet jij creatieve acties op te zetten om vrije werkers aan te trekken. Zodra je de juiste talenten hebt aangetrokken voer je selectiegesprekken en stel je de perfecte match voor aan de opdrachtgever. Kortom, een functie waarin je veel contact hebt met zowel de klant als de kandidaten en je veel relevante werkervaring opdoet! 

Wat wij jou bieden: 0,50 cent per uur van alle uren die de door jou aangebrachte vrije werker werkt.

Wat vragen wij: Iemand die secuur en zelfstandig kan werken. Jij bent enthousiast en erg sociaal. Je hebt mensen kennis en vind het erg leuk om het beste uit jezelf maar ook andere te halen.

Werkgebieden:
√ Amstelveen
√ Amsterdam

√ Delft

√ Rotterdam

√ Gorinchem
√ Purmerend
√ Utrecht

√ Waddeneilanden

√ Zwolle

Intresse in de job:

Bericht

12 + 9 =

Contact

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bel: 085-2229999
Mail: Info@werkstandby.nl